tiistai 13. joulukuuta 2016

Romahdus

Moikka!

En tiiä mikä miulle tuli eilen illalla, mutta olo muuttu hetkessä paskaks.. 

Kaikki alko siitä kun vein kaverin kotiinsa ja lähdin siitä ajelemaan omaa kotia kohti. Sit tuli yks kappale mikä sai mieleen kaikenlaista ja samalla tuli kyyeleet silmiin. 

Itkin koko matkan pihaan ja mietin vaan etten enää jaksa esittää iloista. Pihaan päästyä sammutin auton, mutta sisälle meno tuntui liian raskaalta. Istuin autossa varmaan puol tuntii kuunnellen Kotiteollisuus - Kaihola biisii. Jotenki ne sanat ja kaikki muistot ja jutut mitkä liittyy siihen biisiin tuli mieleen. 

Laitoin kavereille viestiä etten tiedä enää mitä tehdä koska olen niin voimaton ja pelkään että menetän tän henkilön jonka kanssa nyt jakanut arjen kuukauden ajan. Taisin saada kaiken sen itku keskellä lievän paniikkikohtauksen..

Lopulta kuitenkin sain itseni ylös autosta ja lähtemään sisälle. Hetken aikaa istuin vielä vessassa kyyneleet silmissä ennen kuin sain palautettua normaalin olon. 

Onneks toi tais huomata miun pahan mielen koska alko eka vähä härnätä ja sit pyys kainaloon <3! Siinä se sit halas tiukasti ja siliteli. Unohtu kyllä kaikki huolet ja murheet. 

Nyt olo on edelleen ihan jees. Kyl noi ajatukset edelleen mielessä pyörii, mutta kai tää tästä.. HEIDO<3!


¨ps. Koti on siellä missä sydän on..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti