perjantai 3. helmikuuta 2017

Psykologilla torstaina 2.2.

Moikka!

Voi viddu että ottaa päähän.. Siis niiin kun ei.. 

Olin tänään ihan jees menossa psykologille ja mietin et kerron tästä blogista ja viiltelystä psykologilleni.. No menin sitten sinne ja heti alkoi kamala helvetti..

1. Kerroin polvestani. Hän vain ''aha. joo. no toivottavasti se siitä''

2. Sanoin että oon yli kuukauden nukkunut tosi tosi huonosti. Nukahdan aina 1-3 aikaan yöllä ja herään 4-6 aikaan siihen etten saa enää unta.. Sitten pyörin sängyssä sen tunnin pari jonka jälkeen saan nukuttua vielä pari tuntia. Monesti myös havahdun yöllä usean kerran, eli yö unet tosi katkonaisia ja ei oikein laadukkaita. Psykologin mielipide oli että ''No kyllä se sitä. Sit ku pääset töihin niin siitä se''. No miten vitussa jaksan herätä töihin ja olla töissä kun oon väsyny koko aja enkä saa nukuttua..

3. Puhuttiin miun alkoholin käytöstä ja mietittiin syytä miksi juon. Tultiin siihen loppu tulokseen että juon sen takia että saan unehdettua murheeni ja olen humalassa niiin iloinen ja semmoinen ihminen millainen aina haluaisin olla. No sitten sain saarnan siitä kuinka se vaikuttaa minuun ja kuinka miun masennus on alkoholin syytä ja että miun pitäis rajottaa nyt juomista ymsymsyms. 

4. Sanoin että miulla on koulutehtäviä rästissä ja että muutenkin miun motivaatio KAIKKEEN on hukassa.. Siihen totes ''otat vaa ittees niskasta kiinni''  ''Päätät vaan että nyt teet ne''  ''Miun on hyvä sanoo nää kun ei oo tuommosta''. 

Jotenki en tiiä. Tuolla käynti sai vaan miun olon enemmän vittuuntuneemmaks.. Ois tehny mieli korkata huurteinen ja soittaa sen rohkasulla tonne ja sanoo että haluun vaihtaa ton tuulella käyvän psykologin johonki muuhun..

No joo..Ehkä tää on turhaa vittuuntumista jonkun mielestä. Mut siinä hetkellä kun ite kyyneleet silmissä kertoo siitä että ei enää jaksa ja vastaukset on tommosia niin ei tuntunu kauheen hyvältä..:/

Mutta nyt lähen syömään pizzaa ja kattomaan netflixii. HEIDO <3!

ps. Käykää seuraamassa blogia facebookissa;
https://www.facebook.com/erillainenelama/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti