sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Toheloin taas..

Moikka!

Kirjoitin tänne siitä että en hetkeen ole menossa töihin kun minulla meni polvesta nivelside (jos et ole lukenut niin linkki tässä: http://erillainenelamani.blogspot.fi/2016/12/ei-hetkeen-toita.html). Lopulta mie olin sairaslomalla tuonne 7.2. asti sen takia eikä polvi vieläkään ole täysin kunnossa. Kuitenkin päätin että menen kokeilemaan töissä oloa 8.2. No se ei sitten mennytkään ihan niin kuin suunnittelin...........

Heräsin aamulla 8 ja aloin valmistautua töihin lähtöön. Kaikki meni silloin vielä ihan hyvin, vään väsytti mutta ei muuta. Olin iloinen (ja samalla vähän jännittynyt kun pitkästä aikaa töihin) ja aamu meni nopeasti.

Lähdin sitten ulko-ovesta kävelemään autolle. Pääsin auton luokse ja heitin työkassin takaovesta autoon. No siitä sitten menin kuskin ovelle ja avasin sen..siitä se sit lähti.

Olin astumassa autoon ja maa olikin jäässä joten jalat lähti alta ja kaaduin. Löin molemmat sääret auton kynnykseen ja olin ottamassa vasemmalla kädellä kiinni, mutta sen käden pikkurilli osuikin samaan kynnykseen ja vääntyi. Siitä sitten nousin ylös ja jalkoihin ja käteen särki todella pahasti joten tuli samalla myös itku, menin kuitenkin autoon istumaan.

Soitin heti äitille ja kerroin mitä oli käynyt. Oli sitten puhe, että tulen hakemaan särkylääkettä heiltä ennen kuin menen töihin. Sitten rupesin tarkemmin katsomaan kättä kun ei pikkurilli liikkunut.. sormi oli vääntynyt väärään asentoon eikä se oikein liikkunut. Sain pienen paniikki kohtauksen siitä ja itkin koko matkan kotoa porukoille. 

Äiti tuli ulos ja näki tuon sormen ja oli vähän järkyttyneen näköinen. Samassa jotenkin helpotuin että olin päässyt edes ajamaan porukoille asti mutta myös älysin sormeni asennon ja menin ihan hysteeriseksi. Itkin, en pystynyt seisomaan ja hengitys ei kunnolla kulkenut. Äiti kysyi pystyisinkö edes menemään töihin, sain vain sanottua että en tiedä. Hetken äiti rauhoitteli minua ja soitti pomolleni, kertoi tilanteen ja sanoi että lähtee käyttämään minua lääkärissä. Pomo onneksi ymmärti tilanteen.

Sitten menimme siinä äitin kanssa sisälle ja otin lääkettä lisää kun kipu oli kauhea. En pystynyt katsomaan sormea koska samalla alkoi ahdistaa.. 

Kävimme ITE:llä yleislääkärillä joka ei oikein osannut sanoa mitä sille tehdään, mutta antoi kuitenkin särkylääke reseptit ja lähetteen röntgeniin. Lupasi soittaa samana iltana että mitä siinä kuvassa näkyy.

Soitto tuli ja kuulemma ylin nivel (?) oli jotenkin vähän vinksallaan ja että pitäisi seuraavana päivänä käydä toimenpide hoitajalla laittamassa lasta siihen. Samalla varattiin aika käsikirurgille (aika on huomenna illasta, vähän jännittää mennä sinne).

Lasta laitettiin mutta se jotenkin ei tuntunut hyvältä, vaan painoi ja sormi oli vaan entistä kipeämpi. Eikä verikään kiertänyt siinä kunnolla. Joten revin sen jo samana iltana pois..

Nyt olen sitten syönyt särkylääkkeitä ja yrittänyt kestää kivun.. Sormi ei vieläkään liiku kunnolla. Onneksi huomenna pitäisi selvitä tarkemmin mikä siinä on........

Sairaslomani siis jatkui ja nyt huominen vielä sairaslomalla. Käsikirurgi sitten antaa tuomion pääsenkö töihin vai en :/

Kuvaa kädestä koitan laittaa kuhan löydän USB-johdon ja saan siirrettyä kuvat koneelle.

Mutta nyt lähden ottamaan ilta särkylääkkeet ja katsomaan telkkaria. Heido <3!!


ps. Perheen lisäystä tulossa. Joten kerron myöhemmin kuka on Fanni <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti