tiistai 9. elokuuta 2016

Päivityksiä :)

Moikka!
Eka IIISOOO kiitos teille, miun ''Pieni tarina menneisyydestä'' -postausta on luettu todella monta kertaa, enkä oo saanu mitään negatiivista kuulla teiltä. Joten iso kiitos kaikille, työ motivoitte minuu kirjottaa lisää ja avautumaan tunteista :* !!

Mutta sitten miun kuulumisiin. Oon ollu tosi väsyny henkisesti nyt ja haluisin vaa olla peiton alla päivät. Kuitenkin olen nyt töissä päiväkodissa joten on pakko nousta aamuisin ylös );.. Myös se että tämän viikon perjantina täytän 18vuotta :o! Siiis en pysty uskoo että se on jo nyt :00. Sillon sitte jos olo parantus ku pääsen juomaan ja nollaamaan ajatukset täysin ;)!!!


Sitten miun iloseen asiaan. Kävin eilen ottamassa kielilävistyksen. Huui.. voin sanoo että kyl kirpas ku neula meni läpi, mutta kyllä tää ilo sen kivun arvosta oli! Tänään oon pystyny jo syömään vähä kovaa ruokaa ja muutenki kipu ollu pientä vaan särkylääkkeiden ja jäiden ansiosta. Turvotusta kyllä vielä on mutta siitä se toivottavasti vähitellen laskee! Tää oli tällänen miun aikanen oma synttärilahja itelleni :3. 


Sitten yks biisi mikä kuvaa miun viimesen viikon oloo:

               Diison-Vastarannan kiiski


HEIDO! <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti