keskiviikko 25. lokakuuta 2017

8 asiaa mitä tehdä yksin kotona

Moikka!
Kyselin snapchatissä seuraajiltani blogi ideoita. Yksi ideoista oli se, että kertoisin mitä tehdä kun on yksin. Joten koska sairaslomieni takia olen paljon yksin kotona, niin ajattelin aiheen olevan sopiva nyt!

Eli aloitetaan:
1.Sarjojen katsominen
Esim. Netflixistä löytyy paljon hyviä sarjoja erilaisista kategorioista. Netflix kuitenkin on maksullinen, joten kannattaa miettiä kuinka usein sitä haluaa katsoa tai tuleeko se olemaan hintansa väärti. Myös Ruutu ja katsomo ovat hyviä paikkoja sarjojen katsomiseen ja on pääasiassa ilmaisia. Itselläni on netflix, josta olen katsonut vaikka ja mitä. Mutta näistä ohjelmista mitä katselen teen vielä myöhemmin uuden julkaisun!

2.Lenkkeily
Oli sitten koira tai ei, niin raitis ulko ilma ei ole pahitteeksi. Nyt syksyllä kun säätkin ovat viileämmät ja luonto kaunis, niin kannattaa lähteä edes pienelle kävelylle. 

3.Siivoilu
Kun kerran on aikaa niin miksi ei tekisi kunnon suursiivousta? Ei pakolla kerralla, mutta osissa. Se ihana tunne kun kaikki tavarat ovat paikallaan ja sisällä tuoksuu raikkaalle! Kaappien järjestelyyn menee myös hyvin aikaa ja voi karsia tarpeettomat jutut pois. Laittaa ne sitten kirpparille myyntiin tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen, mutta eivät ainakaan ole ommissa kaapeissa viemässä tilaa.

4.Lukeminen
Ahh. Käpertyä viltin alle, ottaa kirja esille ja lukea. Saa rauhoittua yksin ja nauttia.

5.Somen päivittäminen
Olisiko aika ottaa uusi profiili kuva? Vastailla kaikkiin snäppeihin? Selata kavereiden kuulumisia ja kuvia? No nyt voisi vain olla ja katsoa somet läpi. Ehkä laitat samalla jollekkin vanhalle tutullesi viestiä?

6.Nukkuminen
Aina on hyvä syy nukkua univelkoja pois tai muuten vaan torkkua.

7. Hemmottele itseäsi
Laita kasvonaamio, tee kunnon hiusten hoito, leivo/osta jtn hyvää mitä et usein osta. Kuuntele lempi musiikkiasi tai vain nauti. Itsensä hemmottelua ei voi olla liikaa..

8. Pelaa
Onko viimeaikoina arjen keskellä jäänyt pelailu vähäiselle? Ainakin itse huomaan etten pelaa niiin usein enää simssiä, niin yksin ollessa on kiva pelailla jos aika riittää!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti