maanantai 17. syyskuuta 2018

Pääkivut, oksentelu ja sairaala

Moikka! Viimeset 5-6viikkoo oon kärsiny aivan jäätävistä päänsäryistä. Näiden takia on tullu oltuu 2-3 kertaa tk:ssa, kaks kertaa päivystyksessä ja kerran tiputuksessa.

No tänään taas ennen12 suuntasin päivystykseen kun kivut vaan jatkuu ja jatkuu ja viikonloppuna taas oksentelin kun tuli kova kohtaus. Yöh, ei enää oksentamista yhtään kiitos tänne🤮.

Olin jonnekkin 20 asti tarkkailussa. Ottivat pään viipalekuvan, sain lääkkeitä suoneen, ottivat verikokeita ja neurologit kävi tutkimassa. Syytä eivät osanneet sanoa, ei migreeniä, ei lihasjumia, ei kasvaimia, ei aivokalvontulehusta yms..

Päättivät kuitenki jättää miut päivystyksen osastolle, että oon tarkkailussa, koska kotikuntonen en kuulemma vielä ole. Aamulla tulee käy lääkäri ja fysioterapeutti ainakin käymään ja mietitään lääkkeitä yms. Saa nähä mitä käy ja miten jatketaan.

En vaan enää jaksa yhtään päivää enempää näiden olojen kanssa. Tää on jo vaikuttanu miun sosiaaliseen elämään ja siihen millanen oon kotona. Kiukuttelen, mökötän, itken, pidän mykkäkoulua, nukun paljon, sen mitä valvon niin en jaksa tehdä mitään. Haluan vain maata yksin sängyssä, mutta en kuitenkaan halua olla erossa rakkaasta.. En tiedä missä asennossa, olossa, valossa, äänessä olisi parasta. Tiedän vain, että ilman Tommia en tähän pysty ja yksikin yö erossa saa miut itkemään..

Tällä hetkellä istun kuulokkeet korvilla sairaala sängyssä ja tuijotan ulos ikkunasta miettien tätä kaikkea. Miten kaikki paska osuu kohdalle? Miten jaksan kantaa tämän kaiken? Olisiko joskus hetki ilman kipua?

Vaikka tämä kaikki on täyttä tuskaa, niin yritän pitää itseni positiivisena. Yritän miettiä millaisen elämän haluan itselleni, ketä ihmisiä siihen kuuluu, missä sen haluan viettää, .. Tästä kuitenkin tulee vielä postaus erikseen ja jos haluat tietää lisää mistä tämä kaikki lähti niin käy katsomassa miun instagramista story nimeltä #munlainen! Ensi viikolla sitten soitellaan Eveliina Uosukaisen kanssa ja sen jälkeen varmasti helpompi miun kirjoittaa julkaisu tästä aiheesta!

Mutta nyt otan omaa aikaa ja yritän päästä sairaala kammostani yli. Hyvää yötä❤️😍

SOMET
Instagram: _memmu_
Snapchat: memmulii
Askfm: memmunen (https://ask.fm/memmunen?utm_source=copy_link&utm_medium=android)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti