keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Viimeiset viikot..

Moikka!

Viime viikot menny toosi nopeesti. Tai no välil ei siltä oo tuntuna.. Mutta paljo on tapahtunut kuitenkin, niin availen teille nyt vähä niit :-).

Eli meille muutti viime viikon torstaina kolmas koira. Uusi tulokas on Susu vajaa 3w., suomenlapinkoira tyttönen. Siis jos joku koira voi rakastaa ihmiä koko sydämmestään niin se on susu! Siis se niiku melkein tärisee ku oottaa et saa silityksiä tai kun tulee kotiin niin tulee ilopissi aina. Voi että hän on vain niiin söpö! (kuvan laitan tähän julkasuun jos vain saan sen liitettyä)

Sitten minuu on kauheesti viime aikoina ahdistanu miun ylipaino ja muutenki koko ulkonäkö. Joten päätin, että pakko tehä asialle jotain. Ilmottauduin yhteen jumppaan (1krt/viikko) ja pilatekseen (1krt/viikko). Myös ostin 4kk salikortin niin käyn Cirkuitissa (1krt/viikko) + salilla oman mielen/voinnin/jaksamisen/.. mukaan käyntiä ja tekoa. Jospa sitä tulosta joskus tulis o,O.  

Saa vaa nähä miten pitkää jaksan tällästä. Nimittäin viime viikolla olin taas niin pohjalla että.. Itkin kaikesta. Kaikki tuntu raskaalta. Mikään ei onnistunu. Pienikin teko vei voimat kokonaan. Oli kylmä. Oli kuuma. Ahdisti. Väsytti. Itsetuhoisuus houkutteli. Sitten lisäksi vielä 1000 muuta tunnetta joita en jaksa luetella enkä osaa selittää :(..

Töissä päikkärissä on ollu kyl ihanaa ja ns ''rentouttavaa'' kun pääsee tekemää töitä mistä tykkää! Vaikka kyllä sekin voimia vie, mutta kuitenkin olen iloinen siitä että minulla on ihana työpaikka:).

Yks asia joka auttaa minuu jaksamaan ja tietämään etten oo yksin tän paskan olon kanssa on Krista ja hänen youtube videot + ennen kaikkea snäpit! Jos joku ei vielä Kristaa seuraile, niin kannattaa! 
                 (youtube: Krista Muhonen  //  snäppi: Bosskrista)


AINIIN! Jos haluut ottaa minuun yhteyttä (esim. kertoa palautetta, omia kokemuksia, kysyä minulta jotain tai mitä vain!) niin minulle saa laittaa s-postia osoitteeseen : erillainenelama@gmail.com
Vastailen niihin aina ja mukavaa olisi kuulla teistä lukijoista jotain :) <3 !

Mutta nyt lähden nukkumaan (tai yrittämään siis) HEIDO! <3



(eli tämä lähes musta koira on meidän uusi tulokas Susu)

2 kommenttia:

  1. Krista voitko tehdä joskus videon siitä että miksi soitit hätänumeroon jonkun storytimen siitä sopiiko

    VastaaPoista
  2. Krista voitko tehdä joskus videon siitä että miksi soitit hätänumeroon 112

    VastaaPoista