maanantai 3. lokakuuta 2016

Heppailua

Moikka!!

siis apuwa.. Ratsastin joskus lapsena 5-6vuotiaana pari kertaa. Silloin kuitenkin poni oli laiska ja satula vyö lyösällä joten olin tippua pariin otteeseen. En siis sen jälken enää hevosen selkään uskaltanut, mutta kuitenkin uskalsin harjailla niitä. 

Eilen kämppikseni kysyi lähtisinkö kuvaamaa häntä ja hänen hevostaan. No kun ei ollut muutakaan suunnitelmia niin sanoi että lähen.

Siellä sitten laiteltiin heppa valmiiiks ja kämppis selkään. Mentiin siinä sit pellolle ja sain otettua paljon hyviä kuvia :). Sen jälkeen hän meni kentälle ratsastaaan ja sieltä vielä kuvailin muutamia otoksia.

Sitten hän pysähtyi ja kysyi haluaisinko käydä selässä edes. Olin ihan p*skat housussa että en uskalla. Kuitenkin hän sai minut houkuteltua selkään ja lopulta ratsastelinkin ilman taluttajaa kymmenisen minuuttia ja ai että, RAKASTUIN!!! Siis tuntu kun se ois ollu miulle terapiaa. Sovittiinkin että rupeen aina kulkee mukana tallilla niin pääsen ratsastelemaan ja eihän sitä tiiä jos joskus miun toive omasta hevosesta toteutuisi :) <3

Mutta nyt lähden ruuan tekoon ja sen jälkeen käymään porukoillani, HEIDO <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti