tiistai 27. helmikuuta 2018

Demoni

Kello on yli yks yöllä. En saa nukuttua, koska ajatukset valtaavat pääni. Mietin vastausta kysymyksiin, jotka tuntuvat niin suurilta ja hankalilta.

Haluaisin huutaa apua. En kuitenkaan pysty, sillä tunnen demonin hyökkäävän takaa päin ja vaimentaa huutoni. Se ei anna minun hakea apua. Se nauraa minulle, kun yritän kyyneleet silmissä rimpuilla sen otteesta irti. Tuloksetta..

Lopulta vain vajoan alas itkemään. En enää jaksa tapella sitä vastaan. Se saa taas  vallan minusta, vaikka olen monta vuotta taistellut sitä vastaan. Ehkä se ei ole koskaan edes päästänyt minusta kokonaan irti. Mutta miksi?

Kyyneliä valuu poskiani pitkin. Yritän olla ajattelematta kaikkea tätä. Haluaisin nukkua, mutta pelkkä silmien kiinni laitto tuo kaikki ajatukset mieleeni. Ajatukset kulkevat niin nopeasti, etten saa niistä kiinni. Ahdistus täyttää minut ja on pakko avata silmät. Tiedän, etten pääse demonin otteesta enää pois..

~27.2.2018    klo. 1.20

1 kommentti:

  1. The most popular videos on YouTube
    Watch these YouTube videos on YouTube. To do so, we were looking at sports bisiness, and youtube downloader how it became more popular in the world of online sports betting.

    VastaaPoista