tiistai 8. marraskuuta 2016

Sairaslomalla

Moikka!

Oon ollu pari viikkoo vähän flunssanen. Kuitenkin pe/la oireet pahenivat niin, ettei ääntä lähtenyt kunnolla ja joka rööri oli ihan tukossa.. Viime yö sitten meni yskiessä vaikka missä asenossa koitti nukkua. Aamulla sitten olo ei ollut helpottanut yhtään, joten päätin soittaa terveyskeskukseen ja sainkin ajan jo samalle päivälle 9.50. Oli ihana kun tiesi saavansa tietää onko tarvetta lääkekuurille.

Siellä sitten kävin ja sain kolme päivää sairaslomaa. Hoitaja sanoi että kurkussa limavana ja oikea korva ärtyneen näköinen. Hoitotoimenpiteinä särkylääkettä, nenäsuihketta, lepoa ja duact -lääkettä. Sanoi myös laittavansa tiedot lääkärille, että tämä voi päättää tarvitsenko antibiootti kuurin vai en. Vastausta sieltä tähän en vielä oo saanu, mutta eiköhän toi ilmota tän päivän aikana!

Nyt sitten oon sen jälkeen vaan maannu kahden peiton alla somea lukien ja musiikkia kuunnellen. Olo on kyllä niin väsynyt ja tukkoinen, ettei edes jaksa tehdä mitään sen enempää.. Mutta lepohan se on yksi tärkeimmistä hoitotoimenpiteistä..

Kuuma vesi kiehumaan ja teetä juomaan, ehkä auttaa :) ! Joten HEIDO <3!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti