torstai 8. joulukuuta 2016

Miksi joulukalenteria ei ole tullut?

Moikka!

Pahoitteluni ettei joulukalenteria ole tullut vaikka niin lupasin.. Miun elämä on aika sekasin tällä hetkellä. Tää on täynnä hyviä juttuja mutta myös semmosia mitkä saa ahistumaan ja olon sekavaks. 

Lauantai aamuna lähdimme kaverini ja kahden jätkän kanssa käymään kuopiossa shoppailemassa. Ikeasta ei oikein mitään muuta löytynyt kun vaan kynttilöitä ja kangaslaatikoita. Sitten vuorossa oli matkus. Aloitimme alakerrasta, jonka kierron jälkeen menimme syömään ikean lihapullia (niitä on pakko saada kun ikeaan menee!). Syönnin jälkeen pojat poistuivat alkoon ostamaan väkevää ja menivät autoon juomaan.. Myö tytöt sitten kierrettiin vielä matkuksen yläkerta minne rahaa sitten hurahti vähän enemmän kun tuli löydettyä niiiiiin monta ihanaa neuletakkia ❤!


Sitten ei niin iloisiin asioihin:

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä aloin yskimään todella paljon. Sitten nostikin lämpöä ja alkoi henki rohisemaan. Onneksi maanantai ja tiistai oli vapaata töistä. Eilisen sinnittelin töissä ja tänään menin käymään terveysasemalla. Sainkin sitten pari päivää saikkua, syynä ylähengitystie infektio (perus flunssaa siis vain). 

Yks syy miun ajatusten sekoittumiseen on hieman huoli omasta alkoholin käytöstä.. En ite aluks miettiny asiaa sen enempää mutta miusta on huolissaan äiti, mummo, kaverin pikkusisko, miun isosiskot ja ainakin 9 ystävää.. Alussa kun äiti vihjas tästä niin olin vaa että ''joopajoo'' ja nauroin. Sitten kun muutkin alko miulle huomauttelee asiasta ja kertoo huolesta niin vähitellen alkanu itekki miettimään tätä.. 
Viime kuu miulla meni nimittäin ihan harakoille.... Käytin alkoholiin rahaa ihan hirveästi koska join joka viikko 2-3pv niin että lähti päästä (eli kunnon humala, muisti hävisi aikasta usein). Tämän lisäksi saatoin juoda pari kertaa viikon aikana pari kaljaa. Myöskään se että tiesin seuraavana päivänä olevan töitä/koulua ei estänyt minua juomasta.. 
Humalassa olo on hauskaa ja saan sillä unohdettua pahan olon ja kaikki murheet. Voin vain rellestää ja mennä, miettimättä mitään sen enempää. Ja kyllä, tiedän että ei pitäisi juoda pahaan oloon, mutta tämä on minun tapani unohtaa arki ja siihen liittyvät asiat.

Puukon käteen otto ja viiltäminen on myös käynyt pariin otteeseen mielessä, mutta vielä olen pystynyt hillitsemään pahan oloni (mm. juuri tuolla alkoholilla).



Mutta nyt on pakko mennä kun ystävä tuli takas kotiin niin jutella mitä suunnitellaan huomiseks! HEIDO<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti