tiistai 20. joulukuuta 2016

Ei hetkeen töitä

Moikka!

Viime viikon lauantaina kävi pieni tapaturma.. Olin istumassa sängylle, mutta jotenkin liukastui ja vasemman jalan polvi väänty ulospäin ja napsahti. Tä jälkee alko kamala särky eikä jalka mennyt suoraksi, mutta ajattelin ettei se mitään vakavaa ole. Aamulla kuitenkin särky oli vain pahempi ja kävely olin tosi hankalaa joten pyysin kaveriani käyttämään minuu päivystyksessä.

Päivystyksessä meni onneksi vain 1,5h. Siellä selvisi että nivelside mennyt (ei onneksi ILMEISESTI ole mennyt kokonaan) ja voi olla myös että kierukassa on jotain. Kepithän sieltä tuli sitten matkaan ja viikko sairaslomaa.

No eilen sitten menin käymään yksityisellä joka määräsi käymään röntgenissä (tänään aika 15.30) ja sanoi että kirjoittaa ALUKSI sairaslomaa tuonne 1.1.2017 asti. Yhteensä menee kuullemma 4-6viikkoa että toi polvi paranee. Siihen asti syyä vahvoja kipulääkkeitä ja käyttää keppejä..

Mutta tässä nää kuulumiset viime aikoina..Pari kunnon romahdusta on tässä ollut myös..niistä en nyt halua avautua enempää..

HEIDO<3

ps. Kaipaan näitä punasia hiuksia ihan sikana :(

(LÖYDYN NYT MYÖS FACEBOOKISTA haku sanalla : Päivittäinen Elämäni. Linkki tulee jossain vaiheessa!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti